Risør Internasjonale Fotofestival

Risør Internasjonale Fotofestival har begynt å spille ut kortene sine og kan tilby en rekke interessante utstillere til årets festival.
12. – 16. august i år er det duket for enda en fotofestival i Norge. Risør Internasjonale Fotofestival satser på å etablere seg som en biennale. Nå er flere av utstillerne til festivalen klare. Fra Sør Afrika kan Risør Internasjonale Fotofestival (RIF) blant annet lokke med den verdenskjente fotografen Roger Ballen og Neo Ntsoma. Sør Afrika er valgt som temaland for den første utgaven av RIF.

Markedssjef for festivalen, Atle Goutbeek, forteller i en pressemelding at flere verdenskjente navn vil komme til festivalen og stille ut bildene sine, samt holde spennende foredrag og workshops.

- Det vil være noe interessant for hver fotograf, fra amatør til profesjonell, fra fashionfotograf til fotokunstner, skriver han.

Alle navn til festivalen er ennå ikke annonsert. Atle Goutbeek forteller at det ennå er noen trumfkort igjen som vil bli annonsert senere.

Hovedutstillere:

Roger Ballen
Dag E Thorenfeldt
Agnete Brun
Dan Young
Jamie Parslow
Jim Bengtson
Arild Kristo
Michaela Klouda
Caterine Cameron
Øyvind Hjelmen
Magnus Skrede
Neo Ntsoma

Lokale utstillere:

Ragne Sigmond
Bjarne Breda (Bare Bjarne)
Atle Goutbeek
Siri Knudsen
Liv Øvland
Mathilde H. Pettersen
Rune Nylund Larsen

I samarbeid med Risør fotoklubb vil det også være mulighet for alle til å stille ut sine egne bilder i ”Trekta”. Bildene blir hengt opp på store installasjoner og blir hengende under hele festivalen. På skipperstua på Risør Hotell vil det bli holdt workshops.

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu