Fluckinger Transport
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-12-15 21:38:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-12-15 21:40:18
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger794
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_361558} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Ronny A.

Hei Terje.
Liker godt bilde av ørna, men det er en del støy rundt, samt bakgrunnen ikke er helt optimal. Du burde samtidig ha fått fram flere detaljer i fjærdrakten....he he
Kan det være det nye skjulet ditt vi ser i bakgrunnen? Ble stort nok! ;-)
mvh Ronny (på tur snart t nattevakt..)
Tom E.

Du går stadig nye veier ser jeg,dette må vel glede noen og være en skuffelse for andre.Selv synes jeg dette er både sart og vakkert.Hvis det skulle være noe må det være eksosen på den røde bilen.Ville også gjort noen forandringer på transportørens navn.
mvh Tom
Terje S.

Hadde egentlig ikke ventet å treffe på ei så diger Kongeørn midt i sentrum av Vestnes . Er klar over støyen men prøvde å oppveie med å ha på ei fin ramme.

Terje
Ronny A.

Dette må da være et perfekt ørnebilde for våre "eksosvenner", he he. Her får de både natur og urbant miljø på en gang! Bra selskapet har tatt med en "L" i navnet...
mvh Ronny
Kjartan T.

Ikke så aller verst dette, men jeg skulle gjerne sett ørna plasert litt lengre inn til venstre på bilen. Eller når jeg tenker meg om skulle den selvfølgelig aldri vært med, verden har sett nok ørnebilder.

Lurer også på hvorfor du har tatt med den reklamen? Kan egentlig ikke se at den har noe her på bildegalleriet å gjøre, men du har sikkert avklart dette med Foto.no regner jeg med?

Eller får du kanskje billig transport hos Fluckinger og regnskapet ført hos Øko-vest?

Liker komplimenterfargene i vinduene over vogna og hvordan du lar takrenne og trailerlist møtes i det gyldene snitt. Den rosa rammen gjør susen. Egentlig synd med den ørna for ellers hadde det jo vært et bilde helt etter etter feinsmeckernes ønske.

:-)

Regner med du haddedet litt moro når du knipset å la ut dette bildet Terje, derfor kommentaren.
Jacob M.

Forferdelig grusom ramme, svir i øynene..!
Helge S.
+1
La ikke merke til ramma før du nevnte den.
Tor Eirik P.

Nei dette syntes jeg ikke var noe i det hele tatt! Du må huske på at naturfotoet også har en dokumentarisk verdi, og da synes jeg det blir helt feil å vise ørn i slike omgivelser! Ørner hører ikke til i byen, og slett ikke flyvende sammen med lastebiler! Jeg regner med du har manipulert ganske kraftig for å oppnå dette resultatet!?!

Men du skal ha pluss for den flotte ramma!

TE
Terje S.

Tusen takk for flotte kommentarer. Tror ikke jeg har flirt så mye å så lenge for gode kommentarer noen gang.

Tor Erik: Ingen manipulasjon. Ekte vare dette.
Skal legge ut både V2 og V3 for å bevise det.

Terje
Ronny A.

Ramma må vel være ditt bidrag til å spre litt julestemning her inne?
Ronny A.

Hva forer du med her? Billig diesel?
Arnold H.

Her flirt'n vel godt, ja - ørnebilde!! - på Helland!!! :D

Du rann vel i deg, då du såg denne bilen, og kameraet var sjølvsagt i neven og påslått.... Bra idé, Terje. Fin ramme ;P

Arnold
anne g.

he he, morsom denne. bildet er vel ikke av det store, men humor? ja...mvh anne
Kjell Sigurd S.

Fin skarphet på rammen og nydelig plassering av parabolen. Det er da ikke noe støy her? Det måtte i såfall være lastebilduren det da. Dette kan du.

Kjell S
Monika Frisvold V.

Har du fått deg engangskamera?
Etter standaren på bildet kom tanken...men det blir utrolig mye bedre med en snerten ramme..tror jeg velger meg grønn.... Her er et tydelig bevis...er en oppslukt i rovfuglfoto...ja da er en hekta..
artig dette Terje...
En trenger litt slik i hverdagen...
mvh monika
Avsluttet .

HÆ HÆ HÆ DETTE VAR BRA
Nils B.

På vinger og hjul. hmmm. Nei og nei. Dette er nikon bra. At ørna benytter denne typen transport er jo et ypperlig bevis på fuglens overlevelsestrang. At her Terje fanga fuglen forteller jo også en hel del om Terje.
mvh Nils
Robin J.

Nei og Nei. Er du begynnt med GATEFOTOGRAFI:) Mvh RJ
Stian H.

Terje.

Hvorfor legger du ut dette?

Nok et kjedelig ørnebilde fra deg. Lyset er tamt, komposisjonen slapp, og situasjonen er likt alt jeg har sett før. Minner mest om reklame for et transportselskap, eller et oljeselskap for den saks skyld. Er det lov?

Dett er er sikkert et vanskelig bilde å ta, med endeløse dagers venting i lave temperaturer. For opplevelsen av bildet, er det dertilhørende uvesentlig hva som ligger bak av forberedelser og tekniske utfordringer. Forresten, har du byggetilatelse for skjul her? Hva med utslippstillatelse? Betaler du eiendomsskatt? Leier du det ut, slik at du tjener penger på dette? Kan du sogar leve av det? Men han der Tom, får han sitte der gratis, eller betaler han det samme som oss andre dødelige? Bare lurer...

Bakgrunnen skiller seg ut fra hopen av slike bilder, men jeg synes den blir litt for rotete. Sikkert noen som liker slike miljøbilder også. Teknsik er det bra, men noe støy i bakgrunnen er nevnt. Skjønner du må dra på litt høy iso når fuglen er i bevegelse. Treet synes jeg ikke passer inn i et slikt miljø. Hvis jeg hadde gått tur i dette området, og fått bløte greiner i ansiktet, hadde jeg blitt sur...

Er det den voksne fuglen som er på tur nordover til oss, eller er det en ungfugl som har missforstått hele opplegget. Ser ut som en voksen... har du tatt den med deg hjem etter helga?
Til fluktbilde å være var det vel greit nok, men er det ikke på tide å se litt etter andre arter snart? Det skulle være mye ugjordt med den arten som dominerer i miljøet du skildrer her!

Ramma, eller alle rammene, passet perfekt til dette kjedelige motivet. Det berget faktisk min opplevelse av bildet! hadde ikke de vært med, tror jeg ikke jeg hadde giddet kommentere...

Stå på ;-)

Stian
Kjartan T.

De voksene fugler er etter min mening ikke på tur nordover Stian. De drar sørover på tom mage, og ut fra min erfaring skjønner jeg overhodet ikke hvorfor du uttaler deg så bastant. Du bør lese siste nummer av Vår fuglefauna der det redgjøres for antallet katter drept i trafikken og kongeørner som overlever på dette gjennom vinteren, da skjønner du alvoret i det Terje driver med her.

Forøvrig ser jeg at bildet ikke inneholder ei eneste kråke og det er jo forståelig når herr Sylte nå har blitt kjent som kråkedødaren som utrydder de svarte med klasebomber og andre våpen han tilgjengelig der nede på Møre. Enda godt han ikke bruker Photoshop som noen byfolk prøver å foreslå. Det er det dummeste jeg har hørt! Photoshop er for gatefotografer, og dette er et ørnebilde Robin.

For å dra en konklusjon, nei - En tolkning av innlegget: Ørnebilder har vi for mange av. Vi trenger kråker neste gang du prøver deg på gatefoto.
John H.

Hei
Mange kreative "morsomme" kommentarer. Det blir vel bonusen her. Har man ørn på hjernen finnes de overalt. Også på Vestnes.Dette holder så vidt som dokumentar. Ser selvironien din i dette motivet.
John
Roland J.

Hehehe godt fanget dette

mvh Roland :-))
Eli R.

Ramma. Den er bare heeeelt feil. Synd å ødelegge et sånt flott bylandskap med den ramma!
ALLE vet at i disse førjulstider så er det adventsfargen lilla som gjelder. Til nød får du lov å plukke opp en av rødfargene i bildet. Rammen burde også hatt snøstjerner på seg. Rart at ingen har kommentert det allerede?
- Eli
Odd E. k.

Hei Terje!

Her kommer ørneskjulet til Terje, med innedo, kjøkken og stue med sofakrok rett fra østeuropa. Nå blir det gullbilder Terje, gleder meg!!! HE he he he. Håper du har søkt tekniksk etat om etablering?

Ha en fin tirsdag!

Mvh

Odd E.
Marcus V.

Enig med Kjartan - den rosa rammen redder bildet fra total katastrofe.. Hehehehe!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu