Vinteren har inntatt Dovrefjells golde landskap.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger849
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (32)
Robin J.
Mektig landskap formidlet på en fin måte. Fine linjer i bildet. Lyset ser ut til å være ganske hardt men synes du har løst det fint her. Mvh RJ
Geir Helge S.
Den midtstilte solen plager meg litt. Den må være med, men akkurat der??? Blir usikker. Ellers ville jeg vurdert et kutt i toppen. Kommer litt tettere på motivet da.
Geir
Erik J.
Nå allerede? Bildet får meg likevel til å glede meg til vinter på fjellet. Jeg har ingen innvendinger til den midtstilte skyen, det funger med linjene forøvrig. Den fremre kollen er viktig for dybde og gjentagelse av former i bildet.
Knut Børge S.
Hei Ivar!

Virkelig et flott landskapsbilde, utrolig vakker og mektig natur. Likte dette meget godt!

mvh KBS
Arne S.
Visuelt sterkt som vanlig. Midtstilling er optimalt her.
Kjell Sigurd S.
Svært! Flotte blåtoner og et herlig landskap. Enig i at midtstillingen sitter som et skudd her. Ser deg onsdag antar jeg.

Kjell S
Espen S.
Dette var delikat Ivar! Og for et herlig lys... Et lys jeg syns du har utnyttet maksimalt
John H.
Hei
Vakkert, dramatisk og fin formidling av barsk Norsk natur. Perfekt eksponert og lyset er med på å forsterke det dramatiske uttrykket. Balansert og fin komp. Helt topp dette.
John
Kjell Ivar Ø.
Flott lys gir bildet serpreg. Får fram høgfjellsfølelsen her Ivar.
Mvh Kjell Ivar
Ivar B.
Hei alle sammen!

Robin: Ganske så kraftige kontraster og hardt lys her ja, men synes det er litt av stemningen og spenningen i bildet. Snøen virker godt som reflektor og letter opp skyggene slik at det blir mulig å eksponere greit.

Geir Helge: I mine øyne er midtstilling av den spottbelyste skyen beste løsningen her. Jeg har andre versjoner, men synes midtstillingen ble best med god margin.

Kjell Sigurd: Skulle gjerne fått med møte på onsdag, men jobben kaller desverre:-(

Takk igjen alle sammen! Mvh Ivar.
anders s.
du er virkelig flink til å hente ut det lille ekstra i naturbildene dine ivar. likte godt lyset i tåka midt i bildet som gjorde prikken over i,en i bildet, og di store kontrastene mellom di mørke skyene og snøen som blir opplyst av sola. dette var rett og slett knallbra mvh anders
Hans Jacob H.
Pent landskapsbilde med passelig dramatikk og spennende belysning. Teknisk er det en nytelse å se på.
ingebjørg fyrileiv g.
Meget flott landskap, Ivar! Fjellene har fine formasjoner og god rytme seg imellom, noe som forsterker komposisjonen godt. Jeg synes også at eksponeringen er fin, selv om det midtstilte lyse området tar noe oppmerksomhet. For min del trekker det litt ned, men jeg må jammen meg si meg enig med Anders angående deg og dine landskapsbilder.

vh ingebjørg
Espen A. I.
Fantastisk dynamikk i bildet. Skyggene som kastes er helt crispy og gode. Jeg må si meg imponert over bildets tekniske kvaliteter. Den høye himmelen burde vært kuttet. Ekstravagant!

mvh Espen
Kristin S.
Et hærlig landskapbilde fra deg igjen. Dette likte jeg meget godt.
En utrolig stemning du får fram. Flotte linjer og nydelige toner.
Midstillingen fungerer utmerket i mine øyne.
Må anbefales, dette var virkelig flott.

Mvh Kristin
Grete Bjørdalsbakke M.
Hei Ivar, fantastisk flott lys du har fått fram her. Likte også godt linjene og fargetonene. En mektig natur du formidler på en vakker måte.

Mvh Grete
Sverre H.
Hei Ivar,

Takker for en fantastisk tur i fjellet. Det gjorde godt for sjelen. Fotomessig ble det jo ikke så værst heller, selv om det store høstfargene uteble. Vi hentet det igjen i vinterstemning...

Se her ja, dette er et godt stykke arbeid. Du er utrolig flink til å se linjer og detaljer Ivar, og det gjenspeiler seg i bildene dine. I tillegg har du etterhvert blitt en rev i å hente detaljene frem igjen i vårt digitale mørkerom. Håper armene holder koken.

Jeg synes du her fremstiller fjellet slik jeg opplevde det. Storslått, vakkert og dramatisk. Du har truffet godt. Jeg synes også at midtstilling av skyen kler dette bildet. Jeg er usikker på kutt i himmelen, mulig, men jeg liker det slik det er.

Sverre.
Ivar B.
Hei!
Takker for nye kommentarer.

Espen Andre: Merker meg ditt forslag til kutt i himmelen, men er svært usikker på det. Tror jeg liker det best med dette utsnittet.

kristin: takk for anbefaling.

Sverre: Takk for turen. Etter dagens gjennomgang av bilder, kan jeg konkludere med at armene ikke holder, desverre:-(

Takk igjen alle sammen!. mvh Ivar.
Odd E. k.
Hei Ivar.

Takk for sist, hyggelig å kunne treffe deg i fjellheimen!!
Et meget flott bilde fra fjellheimen, der lyset er vakkert fordelt og fremmer fine blåtonene som ligger i skyggepartiene. Fin lagdeling i bildet med den spisse moreneryggen i forgrunnen som bader i et flott lys, så skyggepartiet og fjellsiden i den fine blåtonen og så den skarpe fjelleggen med platået i det spesielle vakre lyset. Det at skyene kaster et skarpt lys over toppen må nok være prikken over i'en. Meget vakkert i et fint utsnitt. Anbefales.

Ha en fin fotouke, fjellets mann du å!!

Mvh

Odd E.
Inger-Lise S.
Et topp bilde! Motiv, komposisjon, lys, struktur....Nyanser...Lyset topper det hele, etter min mening.

Inger-Lise
Stig Børre E.
Det er noe magisk over dette bildet.
Fantastisk stemning gjengitt på en meget god måte.
Denne typen motiver er det vel få som mestrer bedre (har sett et par fra RS som er minst like bra...).

StigB
Inge S.
Hei.
Du er dyktig på disse fjellmotivene dine. Et herlig motiv
med et flott lys.
Meget fine skyggepartier.
Flott.

Mvh Inge
Rune S.
Meget flott og mektig landskapsbilde i vakkert lys og fine blåtoner. Synes midtstilt sol går utmerket her. Når det gjelder kutt i toppen, vil du jo kunne få fram landskapet mer, men jeg liker den store romfølelsen som det er nu. Meget flott utført! Støtter anbefalingen.

Mvh
Rune S
Ivar B.
Hei alle sammen!

Odd E: Takk for sist. Bildet ble vel tatt rundt de tider vi traff deg oppe på fjellet.

Stig Børre: Hyggelig at du synes jeg mestrer slike motiver. R S har nok maaaaange som er ikke bare like bra, men sannsynligvis bedre også.

Rune: Jeg liker den store romfølelsen jeg også.

Takk også til Odd E og Rune for anbefaling.

Mvh Ivar

Arvid M.
Hei! Der va komme eit nytt flott bilde, ja. Fantastisk fint lys og ikkje mins linjer du formidla gjennom dette bilde. Fint og' med skyggevirkingen på fjella. Du er jammen dyktig :-) Snakkast til helga då.
Helsing Arvid.
Odd Tore S.
Det er nesten noe Sohlbergsk over dette, men han malte jo natten. Med gjennomført blåstikk kunne dette også vært fullmånenatt for min del.
Ikke det at natt eller dag har noe å si, det viktigste her er lyset. I vanlig dagslys tror jeg motivet ville vært på den ordinære siden, men med et lys som dette skiller det seg ut i positiv retning og vel så det.
Du som fotograf hadde sansen og øyet her , utnyttet det, og det gjorde bildet.
Odd Tore
Ketil K.
Nydelig og med stor dybde innover i bildet. Du har fått til en lagdeling som, mot alle forutsetninger, sammen med midtstillingen bidrar til dynamikk.
Inger Anne Maritsdotter V.
Monumentalt og mektig,
flott lys og fine blåtoner.
Fin komposisjon.
Absolutt veggmateriale dette.

Inger Anne
Jan-Eilert P.
Fine linjer i dette bildet Ivar. Flott komponert.

Pent dette.

Jan-Eilert
Ann T.
Aldeles nydelig! Vakkert landskap presentert på en meget god måte. Lys og farger er veldig bra og himmelen dramatisk. Gratulerer me et utrolig fint bilde!
Mvh. Ann
Avsluttet .
Midtstillingen av sola funker utmerket her Ivar. Får en voldsom fjellfølelse/lyst av å beskuet dette bildet. Vakkert rett og slett.

MvhJRH
Fredrik S.
Herlig øyeblikk....jeg får følelsen av litt kald sol før uværet setter inn. Digger den svarte forgrunnen mot den blåbakgrunnen....gir fet dybde i bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu