Skift dekk
Utstyr
  • Nikon d200
  • Nikon 18-70mm.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger277
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220369} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Geir F.

Heisan.
Genial ide, men jeg ville strammet inn bildet slik at bare de to sporene som kjører over bladet er med. Altså fått frem denne X-formen på sporene. Og kappet slik at bladet fikk en OK plassering i billedflaten.
Du er kreativ og det viser du til gangs her.

-fløde-
Avsluttet .

Godt sett,likte dette,men er enig med Geir,det kan godt strammes inn litt.
Hilsen Tone!
Eivind B.

Du har en del virkelig spennede og humoristiske motiver altså. Liker dette, hvor siste rest av sommer og høstfarger er kjørt ned i rennesteinen av kong vinter. Synes utsnittet er bra jeg. Mvh Eivind
Hanne S.

Strammes inn og fått litt fetere farger og hardere kontraster, det hadde gjort susen. Ellers er det jo en god ide!

-Hanne.
Bjørn R.

Veldig bra, Jørn. Jeg får helt klart religiøse anfektelser av bildet ditt. Det kunne vært en altertavle i en frisinnet kirke, eller omslag til Det nye testamentet. Romertallet 12, XII, symboliserer apostlene; disse djerve menn der nede i alltid like aktive Midt-Østen. Fikenbladet, nesten midt i det gylne snitt, symboliserer menneskehetens blyghet og dignitas. Så bildet ditt kunne derfor gjerne vært omslag også til Det gamle testamentet. Nei, dette er ikke et bilde det går tretten av på dusinet. Dette er selve dusin-bildet. Tolv poeng, sier jeg. Mvh Bjørn (evig tier).
Ole Petter F.

Dette er først og fremst et litterært bilde, og et svært vellykket sådan. Den har med sin mektige metaforiske komposisjon en rekke ufortalte historier å by på. Et bildekk krysser sine spor, hvor har det vært og hvor går ferden videre? Og hvem la det skitne lønnebladet akkurat i krysningspunktet? Var han mørk blond med kulemage? Og enda verre: snakker vi om sommerdekk på snø!? Jeg kjenner spenningen stiger mens jeg betrakter. Bra, Jørn! Gleder meg til oppfølgeren.
Hilsen Ole Petter Sandemose
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu