sandnes under bridge
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_19106} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Henning J.

Monumentalt? Men altfor statisk. En eller flere personer som flagrer forbi hadde gjort susen, med samme bakgrund, utsnitt og perspektiv. Samme plass, samme tid, ;-) scenesettingen er super!

Pent s/hv teknisk, men altså litt lite inressant. Når ikke opp til nivået på de to andre bildene i serien... beklager, men forventningene er store etterhvert :-)

mvh Henning
Torbjørn V.

hmm...du har kanskje for høye tanker om meg HJ...jeg er jo bare en liten mann...hehehe...

Men statisk er det absolutt, og det så jeg allerede når jeg tok bildet, men jeg liker det for det. Sandnes har, tro det eller ei..., mange interessante steder å ta bilder.

Takk for kommentaren, og forventningene...;-)
Lars Idar W.

Enig at dette kanskje ikke når helt opp til de andre. Litt mye grått etter min smak.
Og for å pirke litt ekstra mye er det litt usymmetrisk med stolpene i midten....Når jeg først la merke til det så irriterte det litt :)

Ellers liker jeg svært godt motiv-valgene dine. Et enkelt motiv som er midt-i-dagen men som vi ikke legger merke til...Fortsett slik!
Henning J.

Vel, bildet er bra i seg selv, Torbjørn. Mye grått som LIW nevner, men jeg syntes det passer fint til motivet.

Men plassert i serien din faller de litt i skyggen, passer ikke helt med de andre... Når det gjelder urbant u-landskap har Sandnes mange perler, ja ;-) Det er uttrykket, stemningen jeg hevder ikke faller inn med de andre bildene. De to andre har viktige mennesklige elementer; dette mangler etter min mening en person eller annen form for 'liv'.

Forventningene får du selv ta ansvaret for, din gamle traver! Hvis presset blir for stort kan du alltids kjøpe en Provia og prøve deg på måker, steiner i strandkanten og blomster... ;-)

mvh Henning
Frank W. G.

Du skulle ha beveget deg en tanke til mot venstre. Veggen i forgrunnen står heller ikke helt i stil med stolpene.

Mvh. Frank
Torbjørn V.

Henning, det går jo en fyr med paraply der...

Takker for kritikken, og jeg får bare stå på videre.

LIW: takk. Jeg skal fortsette med å velge urbane motiver.
Henning J.

En fyr med paraply! Wow, er bildet for lite, eller må jeg skaffe briller? Klart jeg ser fyren med paraplyen... nå når du sier det! ;-)

Kanskje ett bytte av titel hadde hjulpet? ''Mann med paraply''. Hadde mannen med paraplyen passert på din sida av veien hadde du antageligvis hatt en vinner her.

mvh Henning
Jan Arild S.

mann med paraply? ligner mer på en gribb malt på veggen... men det passer jo med de urbane monstrene dine... gribben som viser seg å være en mann... eller omvendt.
Hva med tettere utsnitt for å få fram gribben og gjøre søylene mer mektige? ellers må jeg si du er imponerende produktiv, sett i forhold til livssituasjon...hehe

grabben :)
Torbjørn V.

Er du grabben eller gribben...? Jeg har ikke lyst til å gå tettere, jeg har en tendens til å like store utsnitt av verden. Men om mannen/gribben hadde gått nærmere meg hadde det blitt bedre, slik HJ sier.

Jeg har begynt å irritere meg over søylen i midten jeg også nå...

Pål S.

Fint navn på den by...
Avsluttet .

Dette er bra både teknisk og komposijonsmessig Torbjørn. For oss som opplevde ''ruten'' som et pulserende sentrum for utelivet på 60 tallet er dette sterkt. Jeg forstår imidlertid godt at alle andre savner litt pulserende liv. Det kan da ikke være så vanskelig å få til?

Noen snakker om en ''irriterende'' søyle i midten. Jeg ser ingen. Det er da to søyler i midten, og for meg er de ikke irriterende heller. At noen opplever bildet for å være grått, tror jeg først og fremst beror på den brede hvite rammen du har lagt rundt bildet. Prøv å ta denne ned til 3-4 pixsler og legg litt grått i den. så tror jeg du er der. Kanskje du kan mørkne skyggepartiene en liten tanke, men ikke for mye, da mister du de sarte fine tonene.
Mvh AB
Torbjørn V.

Takk for kommentaren Arve. Søylen som har irritert noen--meg også bittelitt...-er mellomrommet mellom den bakerste søylen i midten og den midterste søylen i midten.(hvorfor gjøre det lett...)

Jeg har tatt flere lignende bilder både her og andre steder i Sandnes, så jeg får se om jeg finner noen med litt mer liv i, eller så får jeg ta noen med litt mer liv i. Til syvende og sist blir det jo opp til meg da...

Jeg brukte levels i PS mye frem og tilbake, men ble mest fornøyd med dette resultatet.
Henning J.

Torbjørn; jeg har i flere kommentarer etterlyst litt mere liv i bildene dine. Innser nå att jeg kanskje er litt vel kategorisk?, du må fortsette å legge ut de bildene DU liker og ikke de bildene VI vil se.

Da jeg ble 'kjent' med bildene dine var du cirka her: bilde nr. 16722 og her: bilde nr. 23061 og Snaphsots på bussen, om natten, på ruten osv.

Altså i en fase med liv og bevegelse. Disse bildene fenget meg, og mange andre utifra kommentarer du har fått å dømme. I etterkant av disse blinkskuddene har det blitt skapt forventninger, vi vil gjerne se fler bilder i samme stil :-) Etterhvert som du legger ut flere og bedre bilder øker forventningene og også reaksjonene på bildene.

Forstett som du har gjort til nå; let frem DINE favoritter, og la oss andre gorme videre om hva VI ville se, :-)

mvh Henning
Toini B.

Liker også dette bildet, jeg da! Synes ikke at mellomrommet på søylene i midten er forstyrrende, heller ikke at det er for grått! Men er alikevel enig i at etenneske litt nærmere hadde løftet bildet! Men for all del, meget bra!

mvh

[toini]
Torbjørn V.

Takk Toini, og jeg skal la Henning gorme videre om sitt...;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu