Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1133687} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Respekterer fotografens ønske om uttrykk skal komme i første rekke,
Dette er mine kommentarer, opplevelse og vurdering av bildet
slik det fremstår på min skjerm:
Utsnitt: Litt stramt utsnitt. Jeg ville foretrukket en
smule mer luft rundt motivet på høyre side
Komposisjon: Bra
Skarphet: Bra
Dybdeskarphet: Bra, den litt difuse bakgrunnen
fremhever den hvite og gule
blomsten på en fin måte
Lys/skygge: Bra
Kontrast: Bra
Farger-s/h-gråtoner: Naturlige fine farger
Kamera/Teknisk: Kombinasjonen av blender, lukker
og brennvidde virker fornuftig.
Konklusjon: Liker bildet totalt sett.
Olaf
Roar K.
Ble en fin diagonal der skarpheten starter på gult oog av tar oppover mot venstre.
Jeg ville tatt 6-7 mm til oppe for å få et rent kutt p kronbladet som det nå er en bitteliten glipe utenfor.
Kutt i bladet vil antagelig gi bedre spenning.
Jeg har hørt i et foredrag at det visstnok skal være bedre og kutte i et element framfor å ha ei glipe og kan være enig uten at jeg skal gi meg inn på diskusjon med de velkjente herrer Smaken og Baken.
Roar
Olav Bjarte K.
Takk for to gode kommentarer!
vh, - bj.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Dette er mine kommentarer, opplevelse og vurdering av bildet
slik det fremstår på min skjerm:
Utsnitt: Litt stramt utsnitt. Jeg ville foretrukket en
smule mer luft rundt motivet på høyre side
Komposisjon: Bra
Skarphet: Bra
Dybdeskarphet: Bra, den litt difuse bakgrunnen
fremhever den hvite og gule
blomsten på en fin måte
Lys/skygge: Bra
Kontrast: Bra
Farger-s/h-gråtoner: Naturlige fine farger
Kamera/Teknisk: Kombinasjonen av blender, lukker
og brennvidde virker fornuftig.
Konklusjon: Liker bildet totalt sett.
Olaf
Jeg ville tatt 6-7 mm til oppe for å få et rent kutt p kronbladet som det nå er en bitteliten glipe utenfor.
Kutt i bladet vil antagelig gi bedre spenning.
Jeg har hørt i et foredrag at det visstnok skal være bedre og kutte i et element framfor å ha ei glipe og kan være enig uten at jeg skal gi meg inn på diskusjon med de velkjente herrer Smaken og Baken.
Roar
vh, - bj.